Vacature Vuelta-Commissie

Eindelijk: 18 augustus 2022 gaat La Vuelta in Utrecht van start! Wil jij onderdeel zijn van de commissie die in aanloop naar dit evenement CS030 alvast warmdraait en zorgt dat we de 18e eerste rang staan? Laat het ons dan weten; de Vuelta-commissie zoekt namelijk versterking.

Dit ga je doen
De Vuelta-commissie is eerder al gestart, eind 2019. Helaas moesten we toen een pauze inlassen, doordat de Vuelta en daarmee ook al onze alle plannen niet doorgingen. Hierdoor liggen er een aantal leuke activiteiten ‘op de plank’. Maar, er is ook ruimte voor nieuwe ideeën.

Kern van de commissie is, in aanloop naar de start van La Vuelta 2022 in Utrecht, allerlei activiteiten te organiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan borrels met een Spaans tintje en een Vuelta-reis.

Dit kost het je aan tijd
De commissie bestaat nu nog uit 3 leden. Met alle ideeën, zoeken we versterking. Omdat we nog in oprichting zijn, is er nog geen vaste vergaderstructuur. Die bepalen we in overleg, alles ligt nog open en kunnen we zelf invullen.

Afhankelijk van de activiteiten die we als commissie willen gaan organiseren, kost het je gemiddeld 2-4 uur per week.

Breng jij CS030 in Spaanse sferen?
Wil jij komend jaar alle leden van CS030 laten warmdraaien voor de Vuelta-start? Of heb je vragen over de vacature? Laat het weten via vuelta@cs030.nl.