Vacatures lid AC

Hou je van organiseren? Dan is dit de commissie die je zoekt! De Activiteitencommissie (AC) organiseert elke maand een of meerdere sociale of fiets-gerelateerde activiteiten. Denk hierbij aan borrels, een feest, workshops, een clinic bmx of baanwielrennen of een tourtocht.

Omschrijving vacature
Als uitvoerend lid van de AC organiseer je gedurende het jaar samen met de commissie verschillende sociale en fietsgerelateerde activiteiten. Samen met de commissie maak je een jaarplanning met activiteiten die jullie gedurende het jaar, alleen of in groepjes, organiseren. Je regelt bijvoorbeeld locaties, extra vrijwilligers, de inschrijving en nieuwsbrief, contact met de deelnemers en als het kan ben je er ook op het evenement zelf. 

Tijdsinvestering
Vergaderingen:  de AC-commissie vergadert ongeveer 1x per 1,5 maand een avond.  
Activiteiten: Gedurende het jaar zijn er kleine en grotere events te organiseren. Een borrel kost weinig tijd (regelen locatie en schrijven nieuwsbrief). Een feest kost meer voorbereidingstijd. Je vormt dan een subcommissie met meerdere mensen, verdeelt de taken en hebt samen een aantal overlegmomenten om ideeën te bedenken en voortgang te bespreken. 
Contact: Gedurende het jaar heb je af en toe met elkaar contact per Whatsapp om tussen de vergaderingen zaken met elkaar af te stemmen en elkaar te helpen.  

Handig om te weten
Naast contact via Whatsapp gebruiken we mail en onze vergadermomenten.  Naast een aantal jaarlijks terugkerende activiteiten is er veel vrijheid om zelf met het team andere leuke activiteiten te bedenken en organiseren. 

Dit worden jouw ‘collega’s’
1. Niels Koorman (coördinator activiteiten) 
2. Hanneke van Hamersveld  
3. Niek van Deelen (neemt een half jaar pauze) 
4. Bas ter Luun 
5. Annemarieke Verbout 
6. Jacco Spek