Vacatures Partnercommissie (PC)

Is netwerken helemaal jouw ding en kun jij als geen ander aan ondernemers en bedrijven uitleggen hoe gaaf het is om met CS030 samen te werken? Mooi; de Partnercommissie kan namelijk wel wat versterking gebruiken.

Over de commissie

CS030 werkt graag samen met partners, om zo onze leden interessante aanbiedingen te kunnen doen en/of gave activiteiten te organiseren. Vanuit de Partnercommissie (PC) wordt dit gecoördineerd. Om nog meer te halen uit de duurzame relaties die zij opbouwen zoekt de PC versterking. Ben je handig in het leggen van contacten, lijkt het je wat om partners te werven en mee te denken over nieuwe proposities? Dan is dit echt een commissie voor jou.

De vacature

De partnercommissie heeft een belangrijke (pro)actieve rol in het opstellen en verder ontwikkelen van het partnerbeleid van CS030. Om dit in 2021 nóg beter te kunnen doen, zoeken we twee mensen die zich samen met Bastiaan en Kim willen inzetten om huidige partners te behouden en nieuwe partners te werven.

We zoeken twee leden voor de partnercommissie die zich bezig willen houden met:

  • Het onderhouden van een goede relatie met onze huidige partners.
  • Zorgen voor tijdig verlengen van bestaande partnercontracten.
  • Het fungeren als aanspreekpunt voor huidige partner(s).
  • Initiëren van nieuwe contacten (werving).  
  • Onderhandelen en afsluiten van nieuwe partnercontracten.
  • Toezicht houden en zorg dragen voor afspraken die voortvloeien uit partnercontracten.

Dit kost je gemiddeld ongeveer 1 uur per week.

Enthousiast? Laat het ons weten!

Ben jij enthousiast over deze vacature ? Laat het ons weten via vrijwilligers@cs030.nl, dan linken we jou met de juiste contactpersoon. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de commissie via partnering@cs030.nl.